tiistai 4. marraskuuta 2014

Lauantaina mindfulness-tilaisuus lapsille Tipsu-kirjan johdattamana

Muistatko kirjaa Tipsu ja oivallusten opus (Basam Books 2013), jossa on kymmenen tarinaa metsän eläimestä Tipsusta. Itseään kuuntelemalla Tipsu tajuaa monia elämän suuria opetuksia: sen, että lempeys on paras lääke äkäisyyteen, miten omilla ajatuksilla saa koko päivän muuttumaan joko onnelliseksi tai karmeaksi, miten kiitollinen voi olla erilaisista asioista, ja miten onni ei tule, jos aina ajattelee sen tulevan sitku.Kirjan kirjoittaja, mindfulness-ohjaaja ja luokanopettaja Sari Markkanen on vetänyt kouluissa useita mindfulness-kokonaisuuksia, ja kertoo, miten harjoituksilla lasten keskittymiskyky kohenee, luokkahenki paranee, itsetuntemus ja itseluottamus kasvaa ja opettajankin työ helpottuu.

Tulevana lauantaina (8.11.) järjestetään Basam Booksin tiloissa klo 13 Tipsuun liittyvä tapahtuma, jossa Sari Markkanen ohjaa lapsille helppoja mindfulness-harjoituksia kirjan Tipsu ja oivallusten opus johdattamana. Tässä vielä Basam Booksin facebooksivulta napattu kutsu.

Lämpimästi tervetuloa lauantaina 8.11. klo 13 lasten ja vanhempien yhteiseen mindfulness-satutuokioon Basam Booksin tiloihin osoitteeseen Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Sari Markkanen tutustuttaa osallistujat tietoisen läsnäolon harjoittamiseen kirjan Tipsu ja oivallusten opus johdattamana. Ohjelmassa on helppoja, lapsille suunnattuja mindfulness-harjoituksia: hämmästelemme hengitystämme ja tutkimme kokemustamme tässä ja nyt. 

Soveltuu lapsille 5-vuotiaasta 10-vuotiaaseen ja tarkoitus olisi, että vanhemmat olisivat mukana. Oviraha 5 euroa. 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen: sari.markkanen@yahoo.com

Mukaan mahtuu noin 20 aikuista lapsineen

http://www.sarimarkkanen.com/tipsu.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa jos kommentoit, iloitsen kaikista viesteistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...