Blogista/Contact


Hei! Arvioin blogissani lastenkirjoja ja -kulttuuria sekä nuortenkirjoja. Ensimmäinen arvio ilmestyi syyskuussa 2011. Rakastan lastenkirjojen värikkäitä maailmoja, niiden vapautta käsitellä asioita eri tavalla, hullutellen ja nurinkurin! Erityisen kiinnostunut olen vieraista kulttuureista lastenkirjoissa, monikulttuurisuuskasvatuksesta ja ymmärryksen lisäämisestä kulttuurien välillä.

Kieli on ammattini ja kirjoittaminen intohimoni. Olen freelancekustannustoimittaja ja suomen opettaja ja kirjoitan myös freelancetoimittajana. Olen koulutukseltani myös saksanope. Ja ennen kaikkea olen onnekas äiti kolmelle. Lastenkirjojen ja kirjoittamisen lisäksi rakastan matkustamista, etenkin Afrikkaa ja Alppeja, kahviloita, tavaroita, joilla on tarina, kirpputoreja ja aurinkoa, aina aurinkoa…

Olen työskennellyt aiemmin toimittajana. Kirjoittaminen on tapa olla ja rentoutua, ja on vienyt minut moneen paikkaan, niin kirjastojen iloisille lastenosastoille kuin intialaiseen lastenkotiinkin. Toivottavasti näissä lastenkirja-arvioissakin välittyy kirjoittamisen ilo ja löydät jotain virkistävää, liikuttavaa tai huvittavaa!

Minut saa kiinni Viivi Handolin, varikaspaiva (at) gmail.com

Osa kirjoista on kustantajilta saatuja arvostelukappaleita, joista kaunis kiitos!

Hi, thanks for looking! If you have anything in mind, please don't hesitate to contact me at varikaspaiva (at) gmail.com.


8 kommenttia:

 1. Hei, Viivi! Blogisi on viehättävä ja hämmästyttävän monipuolinen. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Seurailen innolla blogiasi. Pidän tyylistäsi ja siitä että esittelet niin monipuolisesti ja värikkäästi kirjat. Ammattini puolesta seurailen ja etsin lapsiryhmille luettavaa ja tämä on yksi oiva lähde!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos! Sait hymyn huulilleni ja ilon mieleen. Tämä on parasta blogin pitämisessä.

   Poista
 3. Sinulla oli todella loistava ja koskettava joulukalenteri 2014 :) Ihanaa että löysin blogisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, mukavaa että joulukalenterin erilaisuus sykähdytti! Hyvää kevättalven jatkoa sinulle!

   Poista
 4. Moikka!
  Vieläkö pidät tätä blogia, on nimittäin aivan ihana ja hyödyllinen kaikille lastenkirjoista kiinnostuneille! Katsoin, että viimeisin päivitys on huhtilkuulta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos kysymyksestä! :) Kyllä pidän vielä blogia, kesätauko ym. Mietin samalla vähän millä tyylillä jatkan, kun inspiroiduin niin yhdestä ulkomaalaisesta blogista, jossa enemmänkin kuvia. Mukavaa kesää!

   Poista

Mukavaa jos kommentoit, iloitsen kaikista viesteistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...