tiistai 6. syyskuuta 2011

Kuka minä olen?

Olin ajatellut, että ensimmäisen tekstini kunniakseni valitsisin lastenkirjan, joka kuvaisi minua. Mutta sitten tuli stoppi. Mikä ihmeen kirje se voisi olla? Astrid Lindgreniäkö, jonka tuotantoa rakastan ja jonka hassuissa maailmoissa haluaisin elää? Vai joku Kirsi Kunnaksen hassuista runoista, joita luen ekstra-iltasaduiksi esikoiselleni unen ollessa karussa? Toivottavasti minussa olisi ripaus Christine Nöstlingerin tomaani-tyttöä?

Ei ei ei, antakoon sanojen puhujen puolestaan.

Olen kahden lapsen äiti, ja rakastan lastenkirjoja. Rakastan myös sisustamista, persoonallisia vaatteita, kahviloita, kirpputoreja. Mutta koska näistä muista en halua kirjoittaa säännöllisesti, omistan blogin etupäässä lastenkirjoille. Koska ahmin niitä päivittäin lasteni kanssa, on luonnollista kirjoittaa niistä. Haluan klassikoiden lisäksi jakaa kirjastojen poistohyllyistä tekemiäni upeita löytöjä.

Jos joku tuntee halua kommentoida omaa lukukokemustaan tai vinkata hyvästä kirjasta tai mitä vain, iloitsen palautteesta! Joka ikisestä!

2 kommenttia:

  1. Oi, mitä ihanaa täältä löysinkään! ♥ Onnea uudelle blogille.

    Lindgrenin kirjat ovat varmasti hyviä kuvaamaan sinua. Itse voisin vinkata sinulle irlantilaisen John Boynen surullisen ihanasta ja lohdullisesta lastenkirjasta Nooa Notkoniitty karkaa kotoa, josta aion tänään kirjoittaa omaan blogiini.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Katja vinkistä, nuo ovat aina kullanarvoisia. Ja kiitos - miten löysitkin heti tänne!

    VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit, iloitsen kaikista viesteistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...